Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Varo hyppiviä koiria, muukalainen!

Olet saapunut virtuaaliseen koirakotiin Rilaithiin, joka etsii kodittomille koirille rakastavia, huolehtivia ja pitkäaikaisia koteja. Jollekin koiralle saattaa myös sinulta löytyä koti - tarkasta siis adoptoitavat koirat sääntöjen jälkeen. Rilaith on kesällä kaksituhattakolmetoista luotu, ja sen toiminta pidetään aktiivisena.

Suurinosa koirista on löytöeläinkodeista, joidenka mahdollinen omistaja ei ole niitä sieltä hakenut sekä kaduilta. Monet koirat ovat sekarotuisia, mutta puhdasrotuisia Rilaithiin päätyy myös. Rilaithiin tullessaan niille tehdään tarkastukset, mahdolliset toimenpiteet ja hoidot, jotta koira pysyisi terveenä ja se saataisiin parantumaan, mikäli sille on sattunut jotain.
Jos koiralla ilmenee pysyvä, parantumaton ja vakava vamma, sille ei etsitä kotia ja se mahdollisesti lopetetaan.

Koirien turvallisuudesta Rilaith pitää hyvää huolta. Se luottaa kyllä kenneleihin, jotka koiran adoptoi, mutta tarkistaa kennelin ja tutkii sen jokaista sopukkaa myöten, jotta koira saa mahdollisimman hyvän kodin. Kuulumisia adoptointikoiran sopeutumisesta ja elämästä Rilaithiin täytyy myös ilmoittaa noin parin kuukauden ajan adoptoinnin jälkeen. Rilaithin on aina tiedettävä, missä adoptoitu koira liikkuu, ja koiran myymisestä on ehdottomasti ilmoitettava Rilaithiin, sekä uusi osoite, jonne koira myydään tai on myyty.

Ronaxee

Kuva: Ressaure, lisenssi
 

©2019 Koirakoti Rilaith - suntuubi.com